Toiminnastamme

Tarjoamme säännöllistä opetusta ja työpajoja lapsille (5-14 v.) ja aikuisille. Taidestudio on aloittanut toimintansa Happy Land -perhekeskuksessa Espoossa syksyllä 2014. Perustajana ja ohjaajana on ammattitaiteilija ja -muotoilija Olga Veselovskaya. Pienempien ryhmien vetäjänä toimii Elena Shemyak.
Tiedustelut: 040-7545 239, taidestudio(at)gmail.com.


TaideStudiolla on nyt suomenkielisia sivuja taidestudio.wixsite.com/taidestudio: ajankohtaista tietoa
aikuisten opetuksesta.

Занятия для детей 5-14 лет и взрослых! Изостудия семейного центра Happy Land (Эспоо) начала свою работу осенью 2014 года.
Создатель и руководитель изостудии - профессиональный художник и дизайнер Ольга Веселовская. Младшие группы ведёт молодой художник Елена Шемяк.


Запись в русскоязычные группы Изостудии на сайте happyland.fi и по телефону
040-072 3157. Адрес:
HappyLand Ry, Merenkulkijankatu 3, 0230 Espoo

Taidekurssit (työpajat) aikuisille ja lapsille / Мастер-классы для взрослых и детей

AIKUISTEN TAIDEKURSSIT (Työpajat)
 
Taidestudio järjestää taidekursseja ja työpajoja kaikille kiinnostuneille, myös aloittelijoille, kerran kuukaudessa. Ne ovat toisistaan riippumattomia kursseja. Joka kurssilla käsitellään eri teemaa, kuten esimerkiksi kukka-asetelmaa, ja perehdytään eri tekniikoihin. Maalaamme mallista ja mallikuvia käyttäen inspiraation lähteinä. Osallistuja saa tasonsa mukaista ohjausta ja tukea, kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut. Lopputulos on valmis työ, jonka saa kotiin viettäväksi. 
Työpajan vetäjänä on ammattitaiteilija Olga Veselovskaya (olgavesel.com)
Työpajat on tarkoitettu aikuisille ja nuorille 12-v. lähtien. Opetus tapahtuu pienryhmissä, mikä mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen.
Osoite: HappyLand-perhekeskus, Merenkulkijankatu 3, 02320 Espoo.

Viimeisin työpaja oli 16.07.2017.


Tällä kertaa maalataan pastelliliiduilla. Aiheena on kukat! Työpaja sopii hyvin aloittelijoillekin.Maalaamme kukkia mallista (tulee eläviä kukkia!) Halutessa voi saada inspiraation myös kukka-aiheisesta valokuvasta.

Työpaja kestää 4 tuntia, 11:00-15:00.
Ohjelma.

- Perehdytään pastellimaalaus-tekniikkaan (tarvittaessa)
- Aloitetaan maalaaminen ohjauksella
- Kahvitauko n.30 min. Tarjoamme maksutta kahvia/teetä pullan kanssa :)
- Maalaaminen jatkuu
- Työpajan lopuksi saa valmiin työn kotiin viettäväksi!

Tunnilla annetaan yleistä perustietoa maalaamisesta (mm. sommittelu ja värioppi) ja käsitellään kukkamaalauksen spesifisyyttä. 

Osallistuminen maksaa 70 euroa. Kaikki työkalut ja materiaalit sisältyvät hintaan (ei tarvitse ostaa eikä ottaa mitään mukaan:) Lasku tulee jälkikäteen sähköpostitse.

Ilmoittautuminen: taidestudio(at)gmail.com - 12.07.2017 mennessä. Tiedustelut: puh. 046-964 2700. Työpaja järjestyy, jos saadaan riittävä määrä ilmoittautuneita.

Lämpimästi TERVETULOA!
....................................................


LASTEN TYÖPAJAT
Järjestämme työpajoja myös 4-11 vuotiaille lapsille. Ajankohtaista tietoa tulee tälle sivulle.


ИЗОВСТРЕЧИ - занятия изобразительным искусством для ВЗРОСЛЫХ 

Изостудия предлагает занятия изобразительным искусством в виде эпизодических встреч для всех желающих, в том числе новичков. Такие занятия - это независимые друг от друга тематические уроки. Участник получает необходимые материалы и ниструменты, полный инструктаж, поддержку и помощь преподавателя в процессе работы и как результат, готовую нарядную работу с собой.
Мастер-классы проводятся раз в месяц.
Занятия предлагаются как для взрослых и подростков с 12-ти лет ("ИзоВстречи").


Мастер-классы для ДЕТЕЙ
Изостудия проводит мастер-классы и для детей 4-11 лет. Занятия проходят в минигруппах, что обеспечивает индивидуальный подход к каждому участнику.

Информация о ближайших Мастер-классах на сайте Центра happyland.fiNo comments:

Post a Comment