Toiminnastamme

Tarjoamme säännöllistä opetusta ja työpajoja lapsille (5-14 v.) ja aikuisille. Taidestudio on aloittanut toimintansa Happy Land -perhekeskuksessa Espoossa syksyllä 2014. Perustajana ja ohjaajana on ammattitaiteilija ja -muotoilija Olga Veselovskaya. Pienempien ryhmien vetäjänä toimii Elena Shemyak.
Tiedustelut: 040-7545 239, taidestudio(at)gmail.com.


TaideStudiolla on nyt suomenkielisia sivuja taidestudio.wixsite.com/taidestudio: ajankohtaista tietoa
aikuisten opetuksesta.

Занятия для детей 5-14 лет и взрослых! Изостудия семейного центра Happy Land (Эспоо) начала свою работу осенью 2014 года.
Создатель и руководитель изостудии - профессиональный художник и дизайнер Ольга Веселовская. Младшие группы ведёт молодой художник Елена Шемяк.


Запись в русскоязычные группы Изостудии на сайте happyland.fi и по телефону
040-072 3157. Адрес:
HappyLand Ry, Merenkulkijankatu 3, 0230 Espoo

Friday, September 25, 2015

Тыква. Акварель / Kurpitsa. Vesiväri

Осень - это яркие, великолепные овощи и фрукты. У нас сегодня красовалась тыква - крупная, золотая с красноватым бочком. Ладно бы одна тыква, но как писать драпировки? Одна чёрная, а другая вообще какого-то непонятного болотно-бурого цвета! Как его подобрать, ни один зелёный не подходит. А, тут есть какая-то умбра, вот с нее и начнём.

Syksy on värikkäiden hedelmien ja vihanneksien aikaa. Upea kurpitsa komeili tänään pöydällämme. Kurpitsa on kullanhohtoinen ja sen kylki on punertava. Mutta millä värillä maalataan tuota laskevaa kangasta? Mikään väri setistä ei sovi. Ahaa, täällä onkin jokin umbra, kokeillaan sillä.

Фото: О.Веселовская

Фото: О.Веселовская
Фото: О.Веселовская

No comments:

Post a Comment