Toiminnastamme

Tarjoamme säännöllistä opetusta ja työpajoja lapsille (5-14 v.) ja aikuisille. Taidestudio on aloittanut toimintansa Happy Land -perhekeskuksessa Espoossa syksyllä 2014.
Perustajana ja ohjaajana on ammattitaiteilija ja -muotoilija Olga Veselovskaya. Pienempien ryhmien vetäjänä toimii Elena Shemyak.
Tiedustelut: 046-964 2700, taidestudio(at)gmail.com.


TaideStudiolla on nyt suomenkielisia sivuja taidestudio.wixsite.com/taidestudio: ajankohtaista tietoa
aikuisten opetuksesta.
Työpajat aikuisille: ks.tässä.

Изостудия семейного центра Happy Land (Эспоо) начала свою работу осенью 2014 года.
Создатель и руководитель изостудии - профессиональный художник и дизайнер Ольга Веселовская. Занятия для детей 5-14 лет и взрослых. Младшие группы ведёт молодой художник Елена Шемяк.


Запись в русскоязычные группы Изостудии на сайте happyland.fi

Friday, September 25, 2015

Тыква. Акварель / Kurpitsa. Vesiväri

Осень - это яркие, великолепные овощи и фрукты. У нас сегодня красовалась тыква - крупная, золотая с красноватым бочком. Ладно бы одна тыква, но как писать драпировки? Одна чёрная, а другая вообще какого-то непонятного болотно-бурого цвета! Как его подобрать, ни один зелёный не подходит. А, тут есть какая-то умбра, вот с нее и начнём.

Syksy on värikkäiden hedelmien ja vihanneksien aikaa. Upea kurpitsa komeili tänään pöydällämme. Kurpitsa on kullanhohtoinen ja sen kylki on punertava. Mutta millä värillä maalataan tuota laskevaa kangasta? Mikään väri setistä ei sovi. Ahaa, täällä onkin jokin umbra, kokeillaan sillä.

Фото: О.Веселовская

Фото: О.Веселовская
Фото: О.Веселовская

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.